iren_letter писал(а):Що за АБ? вже не раз на форумах зустрічала,
Это просто форумное сокрашение слова АнтиБиотик ( или АБ)
Пацюкове місце – там, де затишно. Український форум для всіх, хто любить декоративних щурів.
Объявление |
---|
Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы. Здесь вам не рады. Форум продовжує свою діяльність, з усіма питаннями звертайтесь до Одарки та Насті Шапокляк. |
Модераторы: Tatiana_M, igolkova_ca, J_k, Veda
iren_letter писал(а):Що за АБ? вже не раз на форумах зустрічала,
iren_letter писал(а):Фармазолін - краплі дитячі назальні. Ми вияснили, що свист у неї не від нежитю, але всеодно нехай будуть.
vombaty писал(а):iren_letter писал(а):при такому лікуванні яка ймовірність того, що тварина одужає повністю?
не за один день, около месяца времени надо.
Nastya22 писал(а):Только на такую малявочку... сколько его надо... 1/50 таблетки, наверное![]()
iren_letter писал(а): 2 р/день(дивимося по ситуації) по 1-2мг
iren_letter писал(а):А можна Азитроміцин і Фуросемід давати одночасно мішаючи в одну порцію? чи треба робити перерву між прийомами?
iren_letter писал(а): Виходить, не допомогло?
Pyatihatochka писал(а):А я знов голосую за амброксол.
Pyatihatochka писал(а):Та за все уколами!
Helga писал(а):Амброксол є сильним відхаркувальним засобом, який допоможе тваринці вивести з легенів та бронхів слиз та ексудат.
Helga писал(а): Я колола б якнайменьше 3 доби.
Helga писал(а): одной и той же, стероидные противовоспалительные всю дорогу в одной поре назначаются
Olia+Dennis писал(а):Крысы не отхаркивают
Helga писал(а):vombaty, одной и той же, стероидные противовоспалительные всю дорогу в одной поре назначаются. Это антибиотики назначаются с ударной дозы, и амброксол тоже по схеме, на понижение.
Helga писал(а):iren_letter, преднізолон, на мою думку, дуже добре. То сильний системний протизапальний засіб, в ніякому випадку зайвим він не буде. Я колола б якнайменьше 3 доби.
Helga писал(а): Амброксол є сильним відхаркувальним засобом, який допоможе тваринці вивести з легенів та бронхів слиз та ексудат. Крім того, він за деякими даними потенціює дію антибіотиків.
Helga писал(а):Фуросемід так само є препаратом першої допомоги, коли полегшиться дихання, я б його без сумніву замінила на амброксол,який буде системним препаратом при захворюванні на бронхіт та пневмонію.
Helga писал(а):Головне, зберіться та не переймайтеся, чітко виконуйте схему лікування. Та ще одне, забезпечте нашому хворому температуру в приміщені не меньше 23 градусів при відсутності протягу.
Якщо виникне гостра невідкладна проблема, дзвоніть, буду намагатися допомогти.
Helga писал(а):Я не дуже незрозуміла?Термінологія лікарів може людину зайво збентежити
Helga писал(а):Тут я вижу, такая ситуация, что вопросы надо решать по мере их поступления. Вот пройдет трое суток, тогда будем заморачиваться, продолжать-не продолжать, понижать-не понижать
Nastya22 писал(а):ГКС - очень непростые препараты.
iren_letter писал(а):З мого курсу до них Преднізолон відноситься?
iren_letter писал(а):зараз вколоти
iren_letter писал(а):Бо ця "наркоманія за ліками" мене дуже непокоїть![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2