Diana писал(а):Мочегонное обязательно в его состоянии, может есть верошпирон в таблетках?
А яка від нього користь? після прийому сечогінного препарату вона перестане задихатися? не розумію зв'язку... ???
Пацюкове місце – там, де затишно. Український форум для всіх, хто любить декоративних щурів.
Объявление |
---|
Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы. Здесь вам не рады. Форум продовжує свою діяльність, з усіма питаннями звертайтесь до Одарки та Насті Шапокляк. |
Модераторы: Tatiana_M, igolkova_ca, J_k, Veda
Diana писал(а):Мочегонное обязательно в его состоянии, может есть верошпирон в таблетках?
Marina_A писал(а):животик действительно слегка вздутый, вот и померещилась "полнота"
iren_letter писал(а):от тільки не зрозуміло ЗВІДКИ та здутість?
Nastya22 писал(а):iren_letter писал(а):от тільки не зрозуміло ЗВІДКИ та здутість?
из-за неправильного кормления, например. у крыс нет "системы отвода газов", поэтому вздутие довольно распространенная проблема
iren_letter писал(а):більше мені ніякого неправильного харчування в голову не приходить...
iren_letter писал(а):чи щось інше порадите?
vombaty писал(а):iren_letter писал(а):чи щось інше порадите?
Это:http://ratplace.com.ua/forum/viewforum.php?f=36
iren_letter писал(а):здається, знайдена причина здуття - сира капуста.. (http://www.anfiska.biz/eda/fru.htm) але не думаю, що це впливає на її дихання. бо капусту я дала вчора, а проблема ця у нас довше:(.. Ну хоч здуття вилікуємо) дала вже їй грамульку Еспузіну.
iren_letter писал(а): але не думаю, що це впливає на її дихання
iren_letter писал(а):в списку існуючих не бачу тему, в якій може бути щось про сечогінні продукти.. Адже я запитувала про пораду саме щодо них
iren_letter писал(а):в списку існуючих не бачу тему, в якій може бути щось про сечогінні продукти.. Адже я запитувала про пораду саме щодо них
Marina_A писал(а):фуросемид (или его аналог)
Marina_A писал(а):и заменить его корешками, как мне кажется, это просто нереально.
Diana писал(а):вздутие это фигня по сравнению с тем какие она звуки издает, она же как пищалка!
Diana писал(а):Больница же в Фастове есть?
Nastya22 писал(а):в ветаптеке или ветклинике "фармазин 50" или "тилозин 50". это инъекционный антибиотик
vombaty писал(а):БОЛЬНИЦА ВЕТЕРИНАРНАЯ ГОРОДСКАЯ
Адрес: 08500, Киевская обл., г. Фастов, ул. Героев танкистов, 10
Телефоны: (04465) 55725
====================
Может там вменяемые врачи есть
- я ж їй вже даю антибіотик Азитроміцин. він не годиться?Nastya22 писал(а):в ветаптеке или ветклинике "фармазин 50" или "тилозин 50". это инъекционный антибиотик
iren_letter писал(а):Фуросемід
iren_letter писал(а):щось сечогінне
iren_letter писал(а):- я ж їй вже даю антибіотик Азитроміцин. він не годиться?
iren_letter писал(а):а Преднізолону трохи менше 0,1мл
Nastya22 писал(а): можете колоть подкожо
iren_letter писал(а):Преднізолону трохи менше 0,1мл.
iren_letter писал(а):в мене є інсулінка на 40(і 100) поділок
iren_letter писал(а):при такому лікуванні яка ймовірність того, що тварина одужає повністю?
iren_letter писал(а):- Фармазолін
iren_letter писал(а):бо самому це зробити нереально
vombaty писал(а):Вы его с фармазином не перепутали?
Pyatihatochka писал(а):Легше, бо напевно набряк зменшився.
А колоти таки краще! Робить це пiдшкiрно, зафiксувавши голову тварини пiд пахвою.
Ніхто їх не робив. Той лікар взагалі криску вперше бачив. Прописав нам Стрептоцид і вітаміниPyatihatochka писал(а):А ще то могла бути не огм, а наприклад, iнтоксикацiя... Вет аналiзи робив?
Pyatihatochka писал(а):А таки яку дозу азитромiцину-то?
Взагалi-то прийнято вважати, що найкращий азитромiцин -- сумамед.
Pyatihatochka писал(а):...слiд розпочати курс системного аб!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0