Объявление

Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы.
Здесь вам не рады.

Форум продовжує свою діяльність,
з усіма питаннями звертайтесь до Одарки та Насті Шапокляк.

Опитування для вивчення психології щурів!

Модераторы: Tatiana_M, igolkova_ca, J_k, Veda

Опитування для вивчення психології щурів!

Сообщение Veterinar » 13 июн 2024, 09:04

Доброго дня!
Я, студентка ветеринарного університету, проводжу дослідження, метою якого є вивчення психології, поведінки і добробуту щурів!
Буду щиро вдячна, якщо Ви пройдете опитування!
Дякую!
https://forms.gle/eavxhEsxpizWvytv6

:heart: :heart: :heart:
Veterinar

Все сообщения

Re: Опитування для вивчення психології щурів!

Сообщение Amoku » 17 июн 2024, 19:23

Добрий день

Почитайте як робити опитувальники, у вас зараз неконситсентні питання, й не зрозуміла загальна ціль.

Я вам можу загалом за всіх відповісти, бо є загальні правила правильного утриманння щурів, яких тут притримуються. Тому якщо вам треба середне по країні, то буде не показово.

Щурів тримають
- одностатевими зграями, дуже рідко парами. Самиць чи самців - залежить від уподобань
- стерілізованими різностатевими зграями
- стерілізованими різностатевими парами
- поодинці як виключення. Зазвичай це агресивний навіть до самиць щур. Ну або це людина не знає як їх правильно утримувати

Вік зазвичай теж різний. В зграї додають щурят. Є окремі теми як підселити

Для безпеки щурів та інших тварих - навіть якщо вони є, їх тримають окремо. Бо щур легко вбиває пташку, хом'ячка, кусає мурчака. Також щури можуть постраждати від собак чи котів.
Так є у кого живуть разом, але це скоріше виключення.

Якщо щури живуть згарєю у достатнього розміру клітки - їм вистачає уваги, звісно вони готові тусувати з вам багато годин. Мінімально рекомендується вигул хоч година на добу. Більше звісно краще. Основна активніть у щурів вночі, тому повинна бути велика клітка та компанія.

Групове утримання щурів обов'язкове, вони соціальні тварини. А ось хом'ячка тримайте окремо

Щури хворіють мега різноманітно. Найстандартіші хвороби - репіраторні, пухлини (злоякісні та ні). Серед пухлин є підступна аденома гіпофізу, тому каберголін в аптечці постійно. Звісно бувають травми, укуси. Є сердечники. Самицям обов'язково стерилізація. Існують сердечники.
Як тільки вчишся помічати та вчано лікувати простішу хвороби, от щури влаштовують щось нове та різноманітне

Ну й на форму наразі майже ніхто не ходить, більшість людей переїхала в інстаграми та телеграми
Amoku

Все сообщения

Вернуться в Утримання та догляд