Пацюкове місце – там, де затишно. Український форум для всіх, хто любить декоративних щурів.
| Объявление |
|---|
|
Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы. Здесь вам не рады. Форум продовжує свою діяльність, з усіма питаннями звертайтесь до Одарки та Насті Шапокляк. |
Модераторы: Tatiana_M, igolkova_ca, J_k, Veda
Euforia писал(а): я тоже за то, чтобы подумать, куда впихнуть такую. Она качественная, прослужит долго. Хороший пластик там, не провоняется
https://odessa.prom.ua/p794045496-kletk ... zunov.html

Bacca писал(а):Я посмотрела ширину - не влезет((
Сона делала отличные полки в свою каситу из пластиковых панелей. Порезать по размеру, вставить дюбеля по бокам и на решетки ими положить.
что девочке резинку на волосы одеть
Как сделаю обязательно перед заселением выложу фотки обустроенной клетки. Тянуть особо нельзя молодая крыска уже нас, красотка
Как раз в новую клетку и будем залеслять стайку после знакомства..

зараз в ній мешкають троє дівчат
світлини клікабельні
панели ПВХ мають порожнини в які чудово заходять інсулінові шприці, яких на превеликий жаль повно в кожного щуриковода
Від шприца треба відрізати передню частину і кріплення готове
я різав на відмітці 50, довжина що залишилась приблизно 45 мм

але це легко вирішується, і в же склеюється сходинка з дошки, яку буде встановлено зовні біля нижніх дверцят, а з внутрішньої сторони зроблю невеличку сходинку-поріг.
тож поки у планах, може коли з'явиться маленький щурик, причеплю для забавок.
З шприцами теж знайома ідея, потім замінили на дюбеля щоб не виглядало так по наркоманськи 
шикарная идея!Billy Bones писал(а):Стосовно кріплення

slava писал(а):Мне кажется ту сторону клетки, которая стоит к окну, надо завесить. Крысы не любят прямого света, а летом могут умереть от удара солнечного.
Billy Bones писал(а):За день-два днів, зроблю захистку шторку. що зробити клітинку затишною.

slava писал(а):Кстати, а как новенькая сселилась? И не хотите ли завести дневничок?
і це притому що вона не домінуючий щурик
аж проходу не давала, за що отримала покарання у вигляді ночі в переносці, і сьогодні таж сама дурня, постійно наїжджає на малу
знову сиділа в переносці... в нас з дружиною вже нервів немає
А друга доросла дівчинка Саллі, вона раніше гоняла Бетті, як миротворець, коли встигає влазить між ними і все заспокоюється. Як би мені хтось це розказав то я б не повірив, але бачив неодноразвово на власні очі.

Вернуться в Утримання та догляд
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0