Нам сумамед разрашали скармливать, размешивая в кисломолочке.
Вот другой аб - юнидокс - нельзя. И три часа до и после него кисломолочное нельзя.
Пацюкове місце – там, де затишно. Український форум для всіх, хто любить декоративних щурів.
| Объявление |
|---|
|
Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы. Здесь вам не рады. Форум продовжує свою діяльність, з усіма питаннями звертайтесь до Одарки та Насті Шапокляк. |
Модераторы: Tatiana_M, igolkova_ca, J_k, Veda
Нам сумамед разрашали скармливать, размешивая в кисломолочке.
iren_letter писал(а):Irka, я вже розібралася з цим питанням. Якщо я хочу дати їй щось молочне, то лише вдень (приблизно 13-18 год), бо антибіотики я даю їй в 10 і 22 годин здебільшого.
Давайте АБ і ацц за планом, та добре їжте, і все минеться. Раді вітати Іру і Соню у наших лавах 

Irka писал(а):плохо разобралась![]()
я тут жирно намекаю, что Азитроміцин можно с молочным
Helga писал(а):iren_letter, ви обидві великі молодці. Зібралися в кучу, захотіли одужати, і все вийшлоДавайте АБ і ацц за планом, та добре їжте, і все минеться. Раді вітати Іру і Соню у наших лавах
ще раз дякую 
поправляємося і відтепер посилено слідкуємо за здоров'ям малявочки 
Домівка ваша дозволяє, я бачила на відео. Саме в мене перша мишка була самотня, а тепер їх дві (ваші ровесниці), і то в чотири рази більше щастя
).. Тому коли після смерті Асі вирішила брати Соню, то вже налаштувалася на "промивання мізків" мамі на тему "Ну вони ж такі хороші
" (з хлопцем своїм вже не говорила про це - він на клітинному рівні проти них). Але на мій великий подив мама сама була не проти взяти ще одну мишку
Дуже сумніваюся, що з подругою для Соні буде те саме... (причини вище)
З двома крисками я так не зможу... бо за ними важко буде вслідкувати
+і часу приділяти кожній я стану менше..
І кожного разу в мене плавляться мізки коли намагаюся щось остаточно вирішити з цього приводу
От що я точно знаю, так це те, що в плані догляду, піклування, умов життя та моєї (і не тільки) уваги одна криска буде жити як "сир в маслі"
На пташиний ринок не поїду, а буду шукати на форумах і в групах ВК своїх земляків. Звичайно, результати можуть бути і через 2 тижні, але то навіть краще - буду непомітно і обережно "обробляти" психіку мами на тему "Соні потрібна подружка"
Та й сама моя крихітка вже точно буде здорова.
я в себе теж так хочу
Ви стали останньою краплею в прийнятті мого рішення 
ай молодчага Иришка)))iren_letter писал(а):Буду шукати Соні подружку
І тепер дуже рада, що Соня вже здорова 
iren_letter писал(а):vombaty, відео дуже веселея в себе теж так хочу
Ви стали останньою краплею в прийнятті мого рішення
iren_letter писал(а):А від паразитів сама думала обробити, не встигла тільки написати ще:) Якщо скажете тут чим і як - буду дуже вдячна
iren_letter писал(а): Ось де хочу завтра взяти:
і в мене вже годину сидить вдома маленька Ліса (Сімпсонів люблю
). Чудова дівчинка голубого окрасу
iren_letter писал(а):чи давати їй якісь ліки профілактично? аб чи щось таке
Пусть растет здоровой.
iren_letter писал(а):є в мене вітаміни Продевіт) подаю тоді їх крапельку
Заводьте щоденничок, як всі) Сподіваюся, Настя всі останні пости, що не відносяться до ветеринарії, туди перенесе)
Щоденничок вже почала 
Здається, знов респіраторка на ранній стадії(( Вчора помітила чхання (дала їй АЦЦ),а щойно почула хникання з носа
Pyatihatochka писал(а):Не забудьте тогда указать, что недавно болела крыса.
Відправила ще раз. Відповіді досі нема...Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1