iren_letter, все так, це я казала, що можете фуросемід замінити на амброксол. Настя має рацію, "замінити" тут, неправомірний термін, бо то є принципово різні препарати. Просто, в данному випадку, виходячи з віку щуренятка та загальних принципів призначення лікарських препаратів, ми намагаємося не назначати водночас більше 4 ліків. Повторюся, в нашому випадку фуросемід не є системним лікуванням, тільки препаратом першої допомоги. Амброксол, навпаки, не дасть миттєвого полегшення, але вплине на загальний перебіг захворювання.
Динаміка у вас непогана. Симптомів інтоксикації я на відео не бачу. Взагалі, здається, що терапія призначена вірно, і антибіотик, дякувати Богу, потрапив саме туди, де потрібно.
Продовжуйте всі призначення ще одну добу, завтра знімайте нове відео. Підлужуйте воду, неодмінно. Я б таки радила, у винятковому випадку (як у нас), почати давати амброксол вже на ніч. Повірте, поки що тваринку препаратами Ви не перевантажуєте.
Бажаю вам удвох (чи утрьох

) триматися і одужувати, а далі будемо вирішувати проблеми за їх надходженням (стосовно паразитів)
+ Показать спойлер
- Скрыть спойлер
Іра, ти щуренятко не на пташиному ринку брала? Якщо так, дуже нерозумно. В мене зараз двоє пацючків 5 тижнів, як раз була на пташинову ринку, купляла клітку. +4 градуси, сильний вітер, бідолашні тварини на протязі, в відкритих переносках. Така тваринка не може бути здоровою.