tilli, та при чому тут ви, тут треба плюнути в морду тим хто плодить, навіть трошки не намагається робити то нормально.
Давайте так, ваше завдання наразі нормально годувати - відварне не жирне м'ясо, курятина там, рибу теж с креветками можна, нежирний творог та інше молочне, білок яйця (жовтком можуть давитись). Перші пару місяців можна майже кожен день, потім знижувати кількість, десь після півроку раз на тиждень білок.
Овочі, зелень та фрукти - можна майже кожен день, але вводити обережно. частина є заборонена (капуста - крім пекинської), частина шкодить (щавель, шпинат). Щось може слабити, тому вводити потроху, вони не звичні мабудь.
При цьому основа зерновий корм нормальної якості - Верселе лага, беафар, домашня мішанка(тут є рецепти), покупна мішанка (я тут беру
https://www.instagram.com/zhuzha_rat/)
Свіжа вода постійно
Відносно зселення - місячні реально одне одному нічого не зроблять, пустіть їх жити разом, там вони будуть біситися та пищати, вони будуть одне одного викусувати, але далі все буде добре.
Відносно ваги - тут все ще дуже залежить від батьків та умов вагітності. Іноді зоомаговці та врятовані щури більше 150 грам не виростають, а з розплідника можна щуреня у 5-6 тижнів такої ваги забрати, хоча зазвичай десь біля 100 грам
Також подумайте про поїхати до лікаря з часом, все одно треба нормальний огляд, та треба буде стерилізувати, особливо дівчат.
Ще перевірте щоб у вас точно були щуренята одного полу, бо бували нюанси - у хлопців яйця видно добре під хвостом.
Ще раджу нормально їх обдивитись, чи точно немає на шкірі якихось невеличких ранок, лупи, найчастіше за вухами та підборіддя. Ось тема, але фото позлітали
viewtopic.php?f=39&t=21 Обробка від паразитів лишень стронгхолд(щось інше лишень за призначенням лікаря), його можна перенабрати у шприц (інсуліновий зі знімною голкою), добре загерметезувати й зберігати в холодильнику, тоді надовго вистачить, обробка - міні крапля на холку на шкіру - там є формула розрахунку по вазі, але то важко здозувати, почекати по висохне
Також наразі тут мало хто буває, я теж можу місяцями не заходити, але інформації вже багато, можно пошуком