Krakazya писал(а):Ещё с кальмарами или креветками можно
Да, огурец за три минуты на сковородке становится таким интересным что по вкусу, что по консистенции))
Крысье место - там, где уютно. Украинский форум для всех, кто любит декоративных крыс.
Объявление |
---|
Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы. Здесь вам не рады. Увага. У січні 2025 року форум припинить своє існування. Кому треба, будь ласка, збережіть собі необхідні статті. |
Модератор: Oluna
Krakazya писал(а):Ещё с кальмарами или креветками можно
Amoku писал(а):А еще если кто знает что делать из сушенных грибов, то я открыта к рецептам. А то купила и не знаю, что с этим делать
Насамперед потрібно грамів двісті висушених грибів – білих, підберезників, підосичників, маслюків (на вибір). Їх замочують на дві-три години. Паралельно замочується склянка квасолі – годиться будь-яка, та краще брати велику.
Після цього гриби промивають і ставлять варити у каструлю, наповнену приблизно трьома літрами води. Квасолю варять окремо.
Коли гриби трохи прокипіли, в каструлю кидають корінець петрушки, морквину і цілу цибулину – можна навіть нечищену (для того, щоб юшка набула привабливого кольору). А ще – одну-дві почищених, але не розрізаних картоплини.
Уже коли гриби доходитимуть до готовності, додають квасолю і рибу. Риба може бути будь-яка, а найкраще смакують щука, сом, короп, судак. Годиться і морська – скумбрія, можна навіть використовувати консерви.
Усе це ще треба трохи проварити, десь приблизно за десять хвилин до кінця додати лавровий лист і посолити.
На цьому процес не завершується. Юшку ще потрібно охолодити. Для цього каструлю на деякий час (як правило, на ніч) ставлять у прохолодне місце. Це може бути погріб, кімната, яка не опалюється, але в ніякому разі не холодильник.
Холодна городницька юшка особливо смакує на другий день свят.
Veda писал(а):Полесская холодная юшка
Amoku писал(а): Сорго
Olta писал(а):А на кукурузу по вкусу хоть немного похоже оно?
Olta писал(а):свежие грибы вместо сушеных и рыбные консервы вместо свежей рыбы
Olta писал(а):свежие грибы вместо сушеных
Amoku писал(а):реально ли найти новый, но так чтобы он к старым чашам подходил тоже
Euforia писал(а):Amoku, за консервами поторопись, они кончаются
Veda писал(а):Гаврюша убивает всё живое
Amoku писал(а): загрызла голубя
Veda писал(а):Юшку вари.
Полесская холодная юшка
Вернуться в Разговоры обо всем на свете
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2