Amoku писал(а):якщо вони потрапляють такими маленькими, то потім з людиною непогано живуть
Пройшло майже два роки, як я тут писала.
Спочатку хотіла його віддати і навіть знайшла бажаючих, але викормлюючи з піпетки і коли він відкрив свої оченята-намистинки...я просто не змогла.
Так він у нас жив досі, назвали Гарік. Зараз важить 800 грам, любить фруктові творожки, дитячу кукурудзяну кашу і пюрешки - ну окрім основної мішанки. З фруктів визнає тільки банани, груші, виноград і хурму...інше ситуативно. Огірки його не цікавлять в принципі)))
Що можу сказати про характер. Жодного разу не вкусив, хоча дуже своєрідний хлопець і має характер, але й полохливий як всі пасюки від природи. Дуже лизучий, прямо неможливо зупинити)) Перший рік не давав себе гладити по спинці, тільки по бокам, щоки і голову, а тепер на старості років дозволяє гладити його скрізь і частіше, перевертається на бік і кайфує до шкрегету зубів.
Ніколи в житті не думала, що звичайний пасюк може бути настільки відданим і лагідним, завжди зустрічає нас, знає розклад, коли ввечері даємо кукурудзяну теплу кашку і вже чекає на своїй оглядовій поличці. Кожного разу думаю, що добре, що я не змогла його віддати і ми виростили його у себе, бо він подарував мені багато позитивних емоцій і забере з собою частинку мого серця.
По здоров'ю взагалі не було проблем, але в 1,8 року почали слабшати лапки і наразі ратолог прописала таблетки для підтримки серця. Дуже сподіваюсь, що він з нами проживе до трьох років, принаймні ми зробимо всі для цього умови.
п.с. захотілось написати. нехай ці згадки залишаться тут