Пацюкове місце – там, де затишно. Український форум для всіх, хто любить декоративних щурів.
Объявление |
---|
Граждане России и люди, проживающие на ее территории, идите на русские тематические форумы. Здесь вам не рады. Форум продовжує свою діяльність, з усіма питаннями звертайтесь до Одарки та Насті Шапокляк. |
Модераторы: Tatiana_M, igolkova_ca, J_k, Veda
Bacca писал(а):Пневмонія не виликовується за 4 дні. Мінімум 4 тижні курс при звичайній респираторці, а тут пару місяців треба їсти антибіотики.
А хто ваш лікар?
Bacca писал(а):Пневмонія не виликовується за 4 дні. Мінімум 4 тижні курс при звичайній респираторці, а тут пару місяців треба їсти антибіотики.
А хто ваш лікар?
Suzanna M писал(а):що робити, куди їхати не знаю.
Bacca писал(а):Співчуваю. Якщо не може дихати носом, то зазвичай закапують дитячим фармазоліном чи нафтізіном.
Взагалі краще б його Владислава Хвалюн подивилася. Я бачу, ви не пізно ще сюди написали, варто було написати лікарю. На форумі зараз нікого немає.Suzanna M писал(а):що робити, куди їхати не знаю.
ну у вас в місті навряд чи є куди, я не знаю, чи є там кислородні бокси в клініках.
Daria__ писал(а):Добрий день. Підкажіть, чи хтось використовував препарат Каберлат (каберголін) для лікування аденоми гіпофіза, чи норм він і чи можна його купляти замість достінекса? https://tabletki.ua/uk/%D0%9A%D0%B0%D0% ... 2/1057688/
Bacca писал(а):Кладаксу не використовувала, мелоксивет правильно. Лікар рекомендований?
Bacca писал(а):Ви краще спитайте в телеграм-групі. Бо я не впевнена, про лікарів не зі списку краще уточняти.
J_k писал(а):Друга група закрита, тому й неактивно.
Щодо кладакси, то там досить широка вилка і лікар як вважає за необхідне, так і обирає відповідно ситуації дозу.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1